Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako postati ALFA uporabnik

Midnight Club: Los Angeles
(Midnight Club LA, Midnight Club: LA, MCLA, MC:LA, MC: LA)

F: Nalozi nov OVITEK (JPG):

Izšla: 24.10.2008
Zvrst: Vonja (simulacija)

Razvijalec: Rockstar San Diego
Založnik: Rockstar Games
Internet stran: -

Število lokalnih igralcev: -
Število online igralcev: -

Za konzole: PS3  Igro ima: 102 uporabnikov.
Igro si želi: 58 uporabnikov.
Igro končalo: 2 uporabnikov.

OPISSLIKE (27)TABLAOSTALO 

igra ima dobro narejeno pokrajino, stavbe, itd... seveda je to zelo arkadna igra, kjer lahko prodira ez okna stavb, klopi itd. Sicer nisi neuniljiv, saj konkretn bum, zakljui z tekmo ali pa te policaji ulovijo e ravno bei pred njimi.

Igralnost je dokaj dobro narejena, tudi na volan se da ist okej peljat, podobno need for speedu ali pa test drive-u na PCju... e zaetek je isto test driver-ski, izbira avtov, pogled karte itd, vse na tak nain, le tukaj si lahko vse avte tunnamo. Tekme so narejene na nain da mora poiskati sotekmovalca ali pa mesto kjer se odvijajo tekme, ter z dolgimi lumi zatarta zadevo. Policaji imajo svoje razmilanje torej na zaetku te samo ustavijo (kjer lahko tudi zbei), potem te hoejo zapret, na koncu pa se polna zaletavajo vate. Tudi izogne se jim zelo teko, bolj kot ne je edini nain polni gas in vonja po skrivnih poteh (tam radi zaidejo drugam). Tekmovanja so kar teka, saj raunalnik vozi z avtomobili kar slalom po cesti :) skoraj nikoli se noben avto ne zaleti v kakega drugega, tudi skoraj vse skrivne poti uberejo tako da mora res poznat cesto da lahko zmaga.

Je pa dobra lastnost to , da lahko avtomobile TESTIRA e preden jih odklene in dobi denar, tako da lahko vidi kako se lal murciealgo al pa kak ford gt obnaa preden vre stran 150.000$ :)

Zbok in efekti so kar dobro narejeni, igra ima velik vonj po GTA4 (isti razvijalci), vendar je malo bolj dodelana / hitreje se vse dogaja. Seveda ne potrebuejte tekmovati lahk ose samo lepo vozite po LA, brez da bi ogroali druge. Glede na to da sem sam e bil v LA so ceste res zelo podobne, po plai, po beverly hillsu, dobi filing da si res tam, tukaj so se kar lepo potrudili.

Mogoe je igralnost malo slaba kot bi si elel, ampak jo zelo dvigne MULTUPLAYER, kjer lahko z kolegi dela norije, in tukaj res pride igra do izraza. Lovlenje po mestu z drugimi vozniki, iskanje zastavic ter ljudi ki jo vozijo itd, ti da res uitek v igri...

igra je veliko teja za vozit kot recimo kak NFS ali pa burnout, ker je AI od voznikov res dobro narejen, recimo enega malo rukne, te celo tekmo hoe ven potisnit itd.... :)ocena igre

 • Dober.Si
  8.6
  Ocen: 116
  Grafika: 8.2
  Zvok: 8.2
  Igralnost: 8.3
  Zgodba: -
  Online: 8.7

Odnos do igre

 • Ste neprijavljeni.
  Prijavite se za:
  - Urejanje evidence Vaših iger
  - Spremljanje svojih željenih iger
  - Spremljanje evidence preigranih iger
  Možne dodatne funkcije:
  - Ocenjevanje iger
  - Pošiljanje e-mail opozoril
  - Vodenje evidence posojenih iger
  - Spremljanje cen in akcij iger
  - Imejte svojo spletno trgovino
  - Imejte svoj privat klub !!!
  * funkcije lahko DOBER.SI spreminja!


Oglasi