Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako postati ALFA uporabnik

Razlika v lokaciji PSN accounta?

Prikazano: 6131 Objavil: Trupl00 Objavljeno: 18.05.15 09:54

“Vpraanje mnogih je “V em se razlikujeta Ameriki in Slovenski PSN Account”. Kaj je pravzaprav dobro vedeti o tem?”

Velika veina uporabnikov Playstation se pred registracijo Playstation profila vpraa:“Kakna je razlika v lokaciji? Bom prihranil, e bom nastavil/a Ameriko lokacijo?”.
Ne, ne boste prihranili. Cene vseh iger so popolnoma enake. Tudi Playstation PLUS ima enako ceno.

V EM JE RAZLIKA, E USTVARIM AMERIKI PROFIL?

Dobro je vedeti, nekaj manjih napotkov pred registracijo. Kot ste izvedeli so cene enake, torej prihranili ne boste. Playstation CO. ima v nartu napraviti “location lock”, kar bi pomenilo, da bi lahko v Sloveniji igrali le s Slovenskimi profili. V tem trenutku, je med Slovenskim in Amerikim profilom zelo mala razlika. Na Amerikih profilih je priel SPOTIFY, kar pomeni posluanje glasbe na Playstation, ampak pozor, SPOTIFY je zaklenjen na le nekaj drav, kar pomeni, da ga v Sloveniji ne moremo uporabljati. Velika
prednost Amerikega profila je le ta, da ob ustvaritvi dobite 14 dni brezplanega Playstation PLUSa, medtem, ko je na Slovenskem profilu to na voljo le 2 dni.

KATEREGA TOREJ IZBRATI?

Izbira je popolnoma vaa, eprav je v tem trenutku bolje izbrati Ameriki profil, s katerim pridobite 14 dni brezplanega Playstation PLUSa, s katerim pa je v igri tudi veliko tveganje, saj se lahko naredi “location lock”, kar bi pomenilo, da bi se vsi vai doseki izbrisali.

Maribor, 16.5.2015
Avtor lanka: J.M. (dober.si)

Povezave novice

Debata na tabli: >> Razlika v lokaciji PSN accounta? <<

ostale novice