Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako postati ALFA uporabnik

ocena igre

 • Dober.Si
  7.8
  Ocen: 13
  Grafika: 8.5
  Zvok: 8
  Igralnost: 7.8
  Zgodba: 7
  Online: 9.5

Odnos do igre

 • Ste neprijavljeni.
  Prijavite se za:
  - Urejanje evidence Vaših iger
  - Spremljanje svojih željenih iger
  - Spremljanje evidence preigranih iger
  Možne dodatne funkcije:
  - Ocenjevanje iger
  - Pošiljanje e-mail opozoril
  - Vodenje evidence posojenih iger
  - Spremljanje cen in akcij iger
  - Imejte svojo spletno trgovino
  - Imejte svoj privat klub !!!
  * funkcije lahko DOBER.SI spreminja!

TABLA - Warframe - Warframe - Plains of Eidolon

>>> Warframe

strelbogALFA uporabnik

Naslov: Warframe - Plains of Eidolon Objavljeno dne: 07.10.17 09:32  

Po skoraj 3 letih nisem nič napisal, v tem času smo dobili 14 novih warframe-ov ( class-i ) in pribl. 40-50 novih orožji, nove queste, lokacije, sovražnike, razne dodatke, game mode itd.( vse zastonj seveda)

Sedaj pa dobimo največji update do sedaj, da bi ga drugi studiji poimenovi kar Warframe2 in zaračunali 60€ . Pri warframe bo pa zastonj.

Več na:
https://www.warframe.com/plains-of-eidolon-update


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 07.10.17 09:45 

Enim igram se bodo po tej veliki posodobitvi smejali, ko zaračunajo za dodatke 20-40€ in ne dodajo nič novega, tu je pa vsak mesec nekaj novega in to zastonj. Od novih orožji( primary , secondary, melee) do novih lokacij, questov itd.

Zraven plains of eidolon dobimo še nov warframe in questIn kmalu še ta nov warframe(class) in nov questBuffaloSLO
Odgovorjeno: 07.10.17 15:19 

Naj si drugi studiji vzamejo vzgled!


GregorPS4
Odgovorjeno: 07.10.17 15:27 

Vse to zastonj, a nisem zdržal več kot par misij. Mogoče ji pa dam še eno šanso v prihodnosti.


danyjell
Odgovorjeno: 07.10.17 15:45 

Jah kaj naj recem igra vrhunska totalno!S Strelom igrava vec kot 2 leti usak dan tko da ja :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 07.10.17 16:18 

gregor - da si po parih misijah nehal pove vse, to še čez zemljo ne prideš, kaj šele čez 14 planetov in lun. Pri warframe rabiš 150-200ur da šele začneš igrat. Kaj šele da dobiš vseh 34 warframe-ov in njihove prime verzije in vsa orožja in prime orožja.

Jaz igram od 2015 pa sem šele pred kratkih dobil vse, tako da si lahko predstavljaš koliko je v warframe vsebine in vsega ostalega.GregorPS4
Odgovorjeno: 07.10.17 18:34 

Pač mi že prvi vtis ni bil pravi. Saj pravim, da ji bom verjetno dal drugo šanso in bom vztrajal dlje, da vidim, če me bo potegnila.


kmetekALFA uporabnik
Odgovorjeno: 07.10.17 20:35 

je kakšna fora co op tu?


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 07.10.17 20:55 

co-op ?? vse misije so online, kaj si imel na solo naštimano :) lahko igraš sam, z dvemi, tremi ali štirimi igralci - ene misije so pa z 8 igralci
Tu v plains of eidolon bo pa v mapi 50 igralcev - za misijo pa 4

Tu imaš vse recruting, tu ni noben problem najti igralcev za katereko koli misijo - samo napišeš v chat hosting to in to misijo in že dobiš zs, ali se pa samo join drugim

Da ne govorim kako lahko orožja, warframe, mode prodajaš drugim igralcem za denar in si tem potem kupiš kaj iz warframe market( skine za warframe, skine za orožja,, warframe(za katere se ti ne da farmat), syandane, ščite itd.)


LordICEasHimself
Odgovorjeno: 08.10.17 10:04 

Warframe je odlična igra, za Destiny so premalo dobrih stvari prekopirali.
Je pa tudi bolj globoka rpg mehanika v Warframe.

Kdaj pa pride update na konzole?


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 08.10.17 11:13 

Za PC ta teden, za konzole pa v novembru ko popravijo vse glitch-e , buge itd. tako da dobimo na konzole brez napak ( PC so testni zajčki)

Drugo leto pa verjetno še en open world, bojda je naslednja Venera - ta plains of eidolon bo na zemlji, na voljo tudi za nove igralce po pribl. prvih 3 misijah. Kako bodo to igrali pa nimam pojma ko bodo imeli 440% manj vitality, 440% manj shield in 110% manj armor :D in orožje ki dela
10 damage, moj pa 200,000 damage :)


danyjell
Odgovorjeno: 08.10.17 15:21 

Eidolon to bo sel za igrat.Big open world.Komaj cakam :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 09.10.17 11:42 
Popravljeno: 09.10.17 11:44  

Največji problem pri warframe je da ljudje nehajo igrat pa niso videli niti 1% igre. Pri warframe lahko delaš kar hočeš - če hočeš da ima puška toxin damage daš not toxin mode in je toxin puška, isto za blast, heat,cold, corrossive, electricity, gas, magnetic, viral , radiation, impact, puncture, slash - in tudi critical damage, critical chance, damage multiplayer itd.
Tako ko hočeš taka bo puška - daš not mode in imaš tako kot jo hočeš

Isto pri warframe-ih - če hočeš več damage , daš not damage mode, če hočeš range daš range mode itd.

Delaš lahko kar hočeš, pa vsaka misijo ki jo končaš dobiš nekaj novega. In vsak v squad dobi isto nagrado, pa četudi ima 0 kills. Po koncu misije imaš na izbiro 4 nagrade in izbereš kaj hočeš.

Ko pa pride open world, bo pa sploh za igrat toliko stvari da se bo igralo mesece, da boš vse dobil in odigral. Še posebej tista custom orožja ko boš lahko sestavljal skupaj dele po mili volji in si naredil tako orožje kot ga hočeš.


Lastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik
Odgovorjeno: 12.10.17 16:02 

o strelbog še živi... pa čeprav že 3 leta sam warframe igra :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 12.10.17 16:25 

Eni igrajo že od 2012( na PC)in še se bo ko pride ta nov update, expansion in dlc vse v enem - ko bo destiny že destiny4 bo warframe še zmeraj ostal warframe, nikoli ne bo warframe2 ,warframe3

Ker igro samo posodabljajo, grafično je bila warframe že 3x popravljena in izboljšana, da ne govorim kako je dobila zemlja totalni rework in seveda zastonj, kmalu so navrsti še ostali planeti

Tako so obljubili tudi pri destiny, da imajo 10 year plan, da bodo igro posodabljali, dodajali novo zgodbo, planete, lokacije itd. sedaj pa destiny2 in ovčke veselo v nakup :) - mi pri warframe imamo pa 10x več vsebine zastonj


Lastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik
Odgovorjeno: 12.10.17 20:34 

sej niso rekli da bo free, samo da bo 10 let :) zdaj je tretjo leto al kako :)

no ko bo warframe 4-ič popravljena in izboljšana jo pa spet dol potegnem :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 12.10.17 22:04 

Ja saj bo popravljena , ko pride plains of eidolon, poglej si na

https://www.warframe.com/plains-of-eidolon-update

In kaj boš ti igral, če še 1x dol potegneš :) - še zmeraj boš imel isto kot tisti ki jo bo prvič igral prve 3 minute :) , ne moreš imet isto kot nekdo ki je zmetal not 2500ur, nekateri na ps4 celo 6000ur , zato pa se warframe stalno igra - vsak dan lahko dobiš nekaj novega, če pa dobiš kar že imaš pa prodaš za denar drugim igralcem ki tega še niso dobili .
V tem je ves čar in lepota warframe. Zato je pa tudi vedno bolj in bolj popularna, po plains of eidolon pa bomo dobili verjetno še veliko novih.

Pa v warframe je neomejeno lvl sovražniki, če zdržiš lahko igraš tudi do 1500 lvl v survival če hočeš :) . Zmeraj lahko nekje dobiš izziv pa četudi imaš super duper legendary prime bad ass weapon , ti sovražniki še vedno dajejo izziv.

Niso rekli da bo free, so pa rekli 10year plan for destiny - niso rekli da bo destiny2,destiny3,destiny4 in vsakič 60€ za igro in 100€ za season pass
Zato se pa Bungie vse več ljudi smeje in se z njih norčuje, zapravijo 300 milijonov€ ali še več za igro in dajo ven 10x manj od free to play igre.


Myers75
Odgovorjeno: 13.10.17 16:10 

Hm kot drugi sem igro probal, vendar (pre)hitro odnehal. Tisti modding mi je bil preveč zakompliciran, questi niso pregledni itd. Nekako sem že takrat dobil tisti feeling pač igra je zastonj. Pa še bolj ko ne je en in isti grind fest. Mogoče probam še enkrat vse skupaj. Pa na PC-ju.


danyjell
Odgovorjeno: 13.10.17 16:33 

Logicno da si hitro prenehal ce nisi imel nic ali pa ti ta zvrst igre ne ustreza.Mene je po 1uri not potegnila in glej kje sem zdaj pri 4000+ urah igranja


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 13.10.17 16:34 

Ja to je napaka večine igralcev, vidi igro - začne igrat in ima vse zaklenjeno in misli da je vse za plačat in da je igra ista kot destiny, kar vidiš od začetka imaš za stalno, sploh ne vejo da imajo še 34 drugih warframe-ov na izbiro, 404 orožja in še vse ostalo

moding zakompliciran ?? če rabiš več damage daš not damage mod, če rabiš večji fire rate daš not fire rate mod, če rabiš puncture damage daš not puncture mod - simpl ko pasulj - hakeljc je samo v temu da moreš prvo te mode dobit, potem jih pa dat na max rank

Ja bolje grind fest, da stalno za nekaj igraš in da nekaj dobiš - kot pa igrat 500ur FPS MP igre in da nič ne dobiš


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 13.10.17 16:53 

na pc-ju ti nebi priporočal, ker je tennogen skine( skini za warframe-e ki so jih ustvarili igralci) možno kupit samo za pravi denar $$ €€ - pri ps4 pa lahko te skine kupiš s platino( in game valuta) platino pa dobiš ko prodaš warframe, orožja, mode drugim igralcem - tako da so potem ubistvu zastonj :)


GregorPS4
Odgovorjeno: 14.10.17 21:46 

Začel igrat. Trenutno sem prišel iz zemlje na venus, a še vedno imam vse začetno orožje. Kdaj bom dobil kej novega, no? Malo je konfusno vse skup. Delam misije, a kot da ne napredujem nič, razn modov. Zaenkrat se mi sicer bolj dopade kot prvič pred dvema letoma. Zgleda pa kot prevelik grind, bomo vidli do kdaj me bo neslo.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 13:46 

seveda še nič nimaš, če si šele začel igrat :) pa kaj bi ti hotel 33 warframe-ov 18 prime warframe-ov , 404 orožja vse v nekaj dneh :D , ta igra je že od 2012, potem si pa zamisli koliko vsega je
- če igraš pravo misijo daš orožje ali warframe na max lvl-30 v eni misiji :)
- seveda nimaš nič če še nisi nič igral, prvo rabiš blueprint da kaj narediš za melee ti priporočam atterax( kupi blueprint za creditse iz market) ta melee ubije vse od lvl1 do lvl 1000,
- potem moreš odklenit void fissure misije, tu potem dobivaš dele za prime orožja in warframe, katere lahko tudi prodajaš drugim igralcem
- če boš še naprej igral ti lahko dam zastonj eno prime orožje, samo moreš bit mastery rank 2, tako da ti bo malo lažje - pa še kateri drugi od slovencev s katerim igramo skupaj že skoraj 3 leta, ti bo tudi lahko kaj dal :)
- nič ni prevelik grind, veliko več in hitreje dobiš kot pa v destiny, samo v destiny ne moreš prodajat orožja in vsega ostalega, tako da je potem še hitreje : nekaj kar imaš duplikat ali ne rabiš, prodaš in kupiš kar rabiš in ti ni treba grindad :)


GregorPS4
Odgovorjeno: 15.10.17 14:14 

Zacetno orozje mam vse max na 30. Trenutno sem mastery 2 in pucam venus, kmalu bom na tretjem planetu, mislm da mercuriju. Pucam misijo za misijo pa kaj bo bo.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 16:05 

Pojdi igrat z drugimi, ker te oni lahko peljejo tudi tja kjer še nimaš odklenjeno :) tako da lahko tako odkleneš še drugo in gre vse hitreje


valentan90
Odgovorjeno: 15.10.17 16:37 

evo jaz tudi spet potegnil warframe dou :D sicer sem bol na začetko ampak bo že


kmetekALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 16:41 

koliko ima ta igra multiplayer vpliva notri? je kak co op itd? strelbog: platina težka? :)


Lastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 17:16 

alo... igral sem jo 2 uri ... :) ne mi ti o 3 minutah :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 18:37 

@kmetek - lol, kaj ti sploh igraš ??? multiplayer, co-op ??
kaj si spet naštimal na SOLO :D vse je multiplayer,imej na public
in boš igral z drugimi

@otohabibi - 3 minute ali 2uri - isti šmoren , še vedno
imaš isto kot tisti ki jo je igral 3 minute,
(začetni warframe in začetno orožje) kot sem
že napisal to ni destiny,
tu rabiš 150-200ur da sploh začneš igrat.

Kaj misliš da mi igramo že od 2014 in pc od 2012 ??

Pa upam da ste zbrali excalibur v začetku, ker
je to naj warframe za začet igrat, ker volt ali mag
nista dobra za začetnike


kmetekALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 19:14 

evo prej malo igral hehe....kako se najdemo? da excaliburja imam.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 15.10.17 20:12 

lahko greva jutri - greva lahko hitro skozi šefe na vseh planetih in boš odklenil vse planete :) Pa vmes boš dobil še dele za druge navadne warframe( vsak šef vrže dele za en warframe )valentan90
Odgovorjeno: 15.10.17 22:16 

jaz bi se tudi komo pridružil če se lahko


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 16.10.17 09:09 strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 16.10.17 09:11 danyjell
Odgovorjeno: 16.10.17 09:53 

Kdor igra Warframe naj me doda pa mu bom lahko pomagu.Lp


Myers75
Odgovorjeno: 16.10.17 13:33 

Sem malo igral. Res so špil grafično dodelali lepo. Vendar sam imam še zmerej nekako občutek da je špil malo cheap. Manjka tista pika na i. Pa še frame dropi so porazni.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 16.10.17 15:45 

frame dropi porazni ?? kaj se hecaš ?? :D lahko dobiš vse kar rabiš v nekaj misijah, ko pride nov prime warframe in nova prime orožja dobim vse v 3 - 7 dneh

manjka pika na i :D kaj je potem Destiny , še večji cheap .... 300 milijonov vredna igra in 10x manj vsega kar je v warframe


Valentan90
Odgovorjeno: 16.10.17 17:30 

Danyell te dodam zvecer


kmetekALFA uporabnik
Odgovorjeno: 16.10.17 19:30 

danyell si ti mene dodal ne?


danyjell
Odgovorjeno: 16.10.17 20:08 

Ja kmetek jaz sem ti poslal prijatelstvo.Tko da fantje ce boste dali Warframeu se eno sanso sva s strelom tukaj in bova rade volje pomagala.Ok Valentan90.


Valentan90
Odgovorjeno: 16.10.17 20:22 

Te zgleda ze imam pod frende


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 17.10.17 07:52 

@myers75 - če pa misliš frame per sec ( frame je warframe v tej igri :) ) je warframe 1080p/60fps
- frame drop je takrat ko so v squad američani in avstralci, ki imajo še vedno 200kbps internet, verjetno 200metrov UTP kabel od soseda, ali pa so priklopljeni na free wifi :)
- če imaš squad v katerem ni američanov dela vse gladko in hitro


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 17.10.17 08:22 
Popravljeno: 17.10.17 08:22  

če igraš z igralci ki imajo dobro povezavo dela odlično,
ko se vsuje 50 sovražnikov in vmes sovažniki šopajo z ognjem
- medtem pa v squadu en s Frost-om šopa z ledom po tleh, en z
Ember meče ognjene kroge in dela ognjene obroče po tleh, en
s Oberon-om dela travo po tleh in en z Nidus-om šopa po tleh
glivično okužbo( ja tudi to je) in vse to se dogaja celo igro
- dela igra zelo hitro in tekoče, druge take igre nebi delale
niti 20 frame per sec :)


kmetekALFA uporabnik
Odgovorjeno: 22.10.17 12:05 

kako nadgradiš kaj warframe ipd? 4 mods ipd.......


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 23.10.17 09:44 

z modi nagradiš warframe in orožje - mode pa nagradiš z endo
Brez modov ne moreš delat nič z warframe in orožjem, še sploh v visokih lvl, si mrtev v 2 sekundah

Igraj z mano in bova šla v ene misije ki ti dajo veliko modov in endo


GregorPS4
Odgovorjeno: 23.10.17 17:31 

Sem na marsu in pucam vse živo od misij, kaj mi vržejo pod frame. Mastery rank 4, a nimam nekega občutka, da napredujem, razn modov, a kaj ko nimam endota (fak kaj to stane, da nadgradiš malo bolj), da bi še bolj nadgradil. Mam par blueprintov za orožja in warframe, a ne vem kje dobit manjkajoče dele. Še vedno sem na začetnem excaliburju, loku mk paris, pištolci latoju, edino meča nimam več začetnega, namesto skane sem dobil nek meč na c se mi zdi, pa niti ne vem, če je boljši od skane, naj bi bil hehe. Igram bolj po načelu, odigraj kar je za odigrat pa kar bo bo. :D :D Dokler se kaj ne odklene al kaj js vem. :D :D


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 23.10.17 18:14 

če imaš frame na lvl 30(ga spraviš v 1 misiji) je to to, nimaš več kaj napredovat, edino kar je da daš gor forma, da ti razpolovi točke ki jih porabi mod - pa na frame moreš dat tudi orokin reactor ( ti da 60 točk , brez 30) in potem daš lahko gor vse naj mode.
Če misliš za prime orožja, dobiš dele ko igraš void fissure misije, samo spet rabiš relic-e za te misije, lahko ima pa ta ključ kdo drug in isto dobiš :) Vse odgovore dobiš v codex na ladji, kateri relic je za vsako orožje in warframe


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 24.10.17 09:37 
Popravljeno: 24.10.17 09:39  

Če gledaš pa na splošno pa napreduješ nonstop - v vsaki misiji nekaj delaš: dobivaš mode,pobiraš resource, endo, relice, xp za syndicate itd. - ker vse to boš enkrat rabil, sploh pa resource in endo

Mars ni še nič, pačakj ko prideš do lvl-30 sovražnike ali lvl-50, lvl-100 - pridi enkrat z nami igrat ki igramo že 3 leta, te peljemo v misije z visokim lvl, pa boš videl kako poka in trese :)


kerzo007
Odgovorjeno: 24.10.17 19:01 

Strelbog ti večinoma,ko kritiziraš igre :) a ta krš pa igraš :) ljudje
smo si res zelo različni glede okusa iger vidim :) iskreno jaz pri tej igri
10 min nebi zdržu :) pa je lahk 100x free.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 24.10.17 19:45 

jaz kritiziram samo tisto kar mi ni všeč in kar mislim da bi morali popravit, ti pa pri vsaki igri napišeš : top igra, fenomenalna grafika in igralnost - must buy in to na vse od assassins creed do zumba dance party

Kako nebi zdržal ?? to bi ti bilo sigurno všeč, tu je še več streljanja in vsega kar paše zraven, še hitrejša igralnost in streljanje(404 različnih orožji) kot je wolfenstein. Če ta igra nebi bila dobra jo ljudje nebi igrali že od leta 2012, ampak bi jo ukinili že istega leta in ugasnili serverje.


kerzo007
Odgovorjeno: 25.10.17 06:49 

Zelo se motiš..top igre zame delajo samo Rockstarjevci pa Naughty dog vse ostalo
je povprečje ali krš se razume :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 25.10.17 09:12 

lol ne moreš tega primerjat,Warframe je multiplayer ali MMO - tu je
v prvem planu online . rockstar in naughty dog igre pa igralci igrajo zaradi zgodbe


rajkoko85
Odgovorjeno: 25.10.17 15:33 

Mislim strel vse špile kritizira kot zmazek a opeva pa neki warframe ki sem prvič ču mesec nazaj pa še to ker nas prepričuje zadn mesec kak je vse šit warfreame pa top špil.pa gta 5 že špilam 4 leta multiplayer in ni res da se fokosira samo na zgodbo za mene najboljši multiplayer tolko vsega da se nemorš naveličat pa vse zastonj dlcji.samo od rockstara si še kupim špil na dan izida


danyjell
Odgovorjeno: 25.10.17 16:41 

Prijatli malo smirte konje ja valda znate citat temo zakaj se sploh gre tukaj.Piste od Warframe ne pa neki gta itd._..Ker s kreganjem itak ne prides nikamor tko da.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 25.10.17 17:49 

@rajkoko - in kje sem pisal ,da so vse igre šit?? samo za ene
par sem napisal kaj mi pri njih ni všeč in je bilo takoj vse
narobe,
Zato pa je ta stran mrtva in ni nobenega več gor razen pribl. 10
ko na vse igre pišejo kako so top of the top - ker ste bili do
njih isti kot do mene. Takoj ko je kdo napisal kaj čez vašo
priljubljeno igro ste ga napadli.

- gtaV je večina kupila zaradi zgodbe, jaz sem online nehal
igrat 2 leti nazaj,ko sem čez noč zgubil 20 milijonov in
ko so kasneje začeli mulci vozit po mestu s tanki in
apachi in vse uničevat, sedaj pa sploh nebi igral ker
so sami ki so kupili za 500€ raznih shark kartic al kaj
so že in delajo raztur po mapi

- seveda še nisi slišal za warframe ker oni ne dajejo €€€€€ raznim ign, gamespot, eurogamer da bi gor oglaševali in hvalili igro kako je top game of the year tako kot počnejo pri drugih podobnih igrah. Warframe se sam hvali in se veča baza igralcev vsak dan, igra obstaja od 2012 in je še zmeraj med top 10 igranih iger na steam


Myers75
Odgovorjeno: 26.10.17 14:12 

Fantu je treba rečt svaka mu čast da že 3 leta natepava melle attack s tisto palčko in pištolco. Hud grinder mora bit to.


Lastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik
Odgovorjeno: 26.10.17 15:27 

če ti igra ni všeč pač pustiš pri miru ljudi ki jo igrajo ... a ni to normalno :)

itak je pa danes vsaka igra popljuvana ker vsaka bi lahko bila boljša za ta dnar... to je vse kar zna folk še pisat...

hvala bogu da igra igro ki je free in mu da toliko ur igranja... ni lepšega.. jaz žal niti v 70e igrah ne najdem več igro katero bi igral kot sem recimo mass effect serijo itd... pač prehitro ven mečejo premalo se trudijo z zgodbam itd itd...


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 26.10.17 16:47 

@myers75 - palčko in pištolco ??? lol :D to ti je začetno orožje, v warframe imaš 404 različnih orožji in vsako orožje ima drugačen zvok , izgled, damage

Pa kaj ti misliš da 2500ur igram z eno pištolco in palico :D lol Kaj šele tisti ki jo igrajo od leta 2012 :)


Myers75
Odgovorjeno: 26.10.17 17:26 

Pa ima ta igra PvP?


danyjell
Odgovorjeno: 26.10.17 17:53 

Seveda da ima PvP.


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 26.10.17 19:30 

seveda je PvP, samo kaj boš delal notri brez pravega orožja in modov za orožje in warframe


Myers75
Odgovorjeno: 26.10.17 20:11 

Torej kaj brez 1000 ih ur je brez veze igrat pvp? Kaj pa kakšen level matchmaking? Še niso prišli do te stopnje? :)


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 26.10.17 22:10 

ne igram PvP zato tudi jaz nimam skoraj nič PvP modov, imaš pa v PVP Annihilation, Team Annihilation, Cephalon Capture in Lunaro( šport )

Obstaja level matchmaking - Recruit Conditioning ensures players new to the Conclave only play matches with other relatively inexperienced Tenno , samo boš tu težko našel koga za igrat, ker jih je bolj malo , vsi večinama igrajo na ALL.

http://warframe.wikia.com/wiki/Conclave

Tu imaš vse od PvP


LordICEasHimself
Odgovorjeno: 27.10.17 19:30 

Prjatli PVP veliko igram samo škodi, Division bi bil čisto ok brez pvp, Warframe ga ne rabi, diablo ga nikoli ni imel...

Pač če imaš dobro razvit PVE, je pvp samo izguba časa za developerje.danyjell
Odgovorjeno: 27.10.17 19:43 

Se strinjam s tabo Lord!


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 27.10.17 19:59 

@lord - ja, take igre sploh ne rabijo PvP , če imaš miljon stvari za
delat v PVE:
Arena (The Index, Rathuum) • Assassination • Assault • Capture • Defection • Defense • Excavation • Exterminate • Hijack • Infested Salvage • Interception • Junction • Mobile Defense • Pursuit • Recovery • Rescue • Rush • Sabotage (Hive, Orokin, Reactor, Sealab) • Spy • Survival • Trial • Sortie

In potem še Plains of Eidolon: Spear Fishing, Mining, Hunting, Bounties, Incursions itd.

Tako da za delat še pa še, tako da res brezveze PvP


strelbogALFA uporabnik
Odgovorjeno: 14.11.17 10:10 

Plains of Eidolon prihaja danes dobimo še pa još in še več :) več o tem na

>>Povezava do spletne strani<<