Spletna mesta DOBER.SI uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, shranjenvanja osebnih izbir, obiskov in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>


Kako postati ALFA uporabnik

Ogled teme: Brez PS3 kompatibilnosti....

>>> PLAYSTATION 4 / Programska oprema (vse razen iger)

Lastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik

Naslov: Brez PS3 kompatibilnosti....Objavljeno dne: 30.03.12 19:24  

Z prehodom iz CELL tehnologije na Amd X64, seveda se tudi konèa kompatibilnost nove PS ORBIS konzole z PS3... na kratko, igre iz ps3 ne bodo delale na ps orbisu...

Programsko bi mogoèe bilo celo izvedljivo narediti emulator ps3, ampak zgodovina SONY-a ka¾e, da kompatibilnost za nazaj ni ravno njihov naèin razvoja.

imate ¹e dobro leto in pol da preigrate vse ps3 naslove, potem pa ....
byebye ps3 in njegove igre...blu-raykiller
Odgovorjeno: 31.03.12 00:06 

se neki dobrih iger bo :)


blu-raykiller
Odgovorjeno: 31.03.12 23:22 

This is a double-edged sword for Playstation fans. If the rumors are true, developers could already be developing titles for the Playstation 4 using currently available AMD technology. the downside, it would be extremely difficult, if not impossible, to make current Playstation 3 games or PSN titles, compatible with the Playstation 4. So what are your thoughts? Would you prefer backwards compatibility, or are you happy that developers will be able to program next-generation games far more easily?

Torej ciljajo bolj na next-gen kot pa podpora za nazaj. To bo zver premocna za uncharted 3 gnat :) he heLastnik dober.sioToHabibiALFA uporabnik
Odgovorjeno: 01.04.12 20:13 

itak da e se spremeni arhitektura odpade kompatibilnost...

edina slabost bo potem PS VITA - cell in pa PS ORBIS - x64 .... to pomeni da bodo na viti e vedno mogli razvijat igre na "star" naina katerega nimajo najbolj radi :)

vsekakor pa je vel + kot - it v x64 arhitekturo